Over Martine als advocaat

Ik ben bij Martine terecht gekomen voor hoognodig advies en gespecialiseerd begeleiding. Er lag al een basis ouderschapsplan waar mijn ex en ik jaren eerder onze zorgverdeling in hadden vastgelegd. Daar konden we echter niet meer mee uit de voeten. We stonden inmiddels op veel punten recht tegenover elkaar. De voornaamste aanleiding was een verandering in mijn gezinssituatie. Ik vormde met mijn huidige vriendin een nieuw samengesteld gezin waar we het iets anders doen dan wat mijn ex graag ziet. Daardoor kwam naar voren dat op veel punten een herziening nodig was. Omdat er inmiddels veel emotionele en juridische elementen ter sprake kwamen, had ik daar professionele hulp bij nodig.

Op aanraden van mijn huidige vriendin kwam ik uit bij Martine. Een door de wol geverfde mediator familierecht, advocaat gespecialiseerd op familierecht en coach. Dit bleek een schot in de roos. Martine heeft mij namelijk niet alleen bijgestaan met het juridische aspect, maar mij ook geholpen met mijzelf. Doordat zij samen met mij naar mijn achtergrond keek via diverse psychologische invalshoeken kon ik mezelf beter leren kennen. Wat vervolgens mij enorm hielp de gehele situatie beter te begrijpen. Ik was niet voor niks beland in een dynamiek die helaas veel strijd opleverde. Doordat ik samen met Martine een diepgaande persoonlijke analyse kon maken, kreeg ik meer inzicht in alles. Dit was af en toe confronterend maar in álle gevallen verhelderend en bijzonder leerzaam.

Dankzij Martine kreeg ik een stevige, op mijn persoon afgestemde en gefundeerde basis. Hierdoor kon ik met meer zelfvertrouwen een mediationtraject met mijn ex ingaan. Ik ben Martine zeer dankbaar voor het delen van haar juridische expertise plus haar kennis en vaardigheid op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wij helpen u graag

Over Martine en Brigitte

"Verdiepen zich in de klant, gaan er voor en staan er voor."

''Vakmensen die weten waar het écht over gaat bij complexe...

Lees meer

Over Brigitte en Martine

"Ik voelde me gehoord, begrepen en gesteund"

''Ik heb mijn contact met Familierechtpraktijk Chin-A-Fat De Voort als...

Lees meer

Over Martine als mediator

"Martine heeft zich voor ons gezin ingezet, zonder de zakelijke belangen uit het oog te verliezen."

''Hoe Martine zich voor ons gezin heeft ingezet, zonder de zakelijke...

Lees meer

Over Martine als advocaat

"Scherp, alert, zeer doortastend en verbaal ontzettend sterk"

"Het besluit nemen om te scheiden is per definitie een...

Lees meer

Over Brigitte als advocaat

"In dit soort situaties wil je het gevoel hebben dat je blindelings op je advocaat kunt vertrouwen."

''Ik vond het heel fijn dat Brigitte niet voorgeeft alleen...

Lees meer

Kennismaken?

Wilhelminastraat 7
4818 SB Breda
chinafat@chinafatdevoort.nl
devoort@chinafatdevoort.nl

076 - 523 19 22